Obiectivele specifice

O.S.1 Dezvoltarea si imbunatatirea programelor de licenta si masterat in inginerie civila (IC) in conformitate cu CNCIS pentru adaptarea la nevoile pietii muncii si ale societatii bazate pe cunoastere la nivelul grupului tinta format din 160 de participanti la cursurile de licenta si masterat.

O.S.2 Crearea pentru grupul tinta a posibilitatii de valorizare a cunostiintelor dobandite anterior prin utilizarea unor tehnologii educationale inovative, in conformitate cu tendintele la nivel european si mondial.

O.S.3  Monitorizarea implemetarii competentelor in predare si evaluarea studentilor, respectiv crearea de sprijin pentru corelatia cu practica in domeniul ingineriei civile.

O.S.4  Diseminarea si promovarea rezultatelor proiectului la nivelul tinerilor absolventi si al antreprenorilor din domeniul ingineriei civile si obtinerea feed-back-ului pentru imbunatatirea programelor de licenta si masterat. Pentru beneficiarii directi (persoanele instruite), sunt vizate oportunitati de formare care sa le asigure obtinerea unor competente la cel mai inalt nivel, in domeniul ingineriei civile, conforme cu cerintele pietei actuale a muncii, asigurand reducerea incertitudinii fata de fluctuatiile pe piata fortei de munca si cresterea spiritului de competitivitate. Pentru beneficiarii indirecti (agentii economici) se asigura o calificare practica superioara a fortei de munca, conducand la cresterea calitatii si capacitatatii firmelor de a contracta si realiza lucrari de calitate superioara, cu grad ridicat de complexitate, la nivel international.